EUR
  • EUR
  • Euro
  • Funt
  • Usd
Dobrodošli
0
Nakupovalni voziček €0
4 Kos 2022 Svetlobna Kolesni Pokrovi Pnevmatike Ventil Kape Plastike ABS Prah-dokazilo Pnevmatike Pnevmatike, Pribor Steblo Kritje za Avto, motorno kolo, Kolo
sku: d1883

4 Kos 2022 Svetlobna Kolesni Pokrovi Pnevmatike Ventil Kape Plastike ABS Prah-dokazilo Pnevmatike Pnevmatike, Pribor Steblo Kritje za Avto, motorno kolo, Kolo

(0 Ocene)
€0.83 €1.53
Na voljo: Na zalogi

  • Opis
  • Dodatne Informacije
  • Ocene

O tej postavki

【PNEVMATIKE STEBLA VENTILOV KAPE】 --- notranja plast iz vreteno ventila pokrov je oblikovan z svetlobna materiala, ki lahko avto, ki je okrašena s Pnevmatiko Vreteno Ventila Kape luči ponoči.Če vaše kolo začne premikati, se samodejno utripa in ustvarja krog svetlobe, ki naredi vaše vozilo/motorno kolo/kolo videti lepa.

【FLUORESCENTNA UČINEK】 --- iz Enega kosa vreteno ventila pnevmatike pokrovček funkcije osvetljeni plastični vložki in počisti stanovanje zaščito.Dober ventilov bodo podaljšali življenjsko dobo pnevmatike.

【POGOSTO UPORABLJA】- notranji premer pnevmatike ventil kape je 8 mm, ustreza večini avtomobilov, avtobusov, SUV, tovornjake, motorna kolesa, in kolesa, itd., vodenje pnevmatike vozil na pravilno polnjenje ravni.

【ENOSTAVNO NAMESTITEV】To je lahko enostavno priviti uporabite svojo roko, ne potrebujete nobenega dodatnega orodja, zelo enostavno in priročno.To je univerzalno paše za standard American ventili.To je tudi za vašo družino in prijatelje.

【NASVETI】Ko nameščate prvič, prosimo, osvetlitev pnevmatike vreteno ventila kape s svetlobo ali sončni svetlobi za 5 minut, bo učinek svetlejši ponoči.

Specifikacija:

- Ime izdelka: Pnevmatike Ventil Kape Sijaj na Noč

- Material: guma + ABS + fosfor

- Barve: Zelena,Modra, Rumena, Rdeča, Roza,Oranžna

- Višina: 1,5 cm

- Zunanji Premer: 1.2 cm

- Notranji Premer: 0.8 cm

Opis:

Plastični ventil kape: Praktični ventil kape lahko zaščitite ventili pred umazanijo in korozijo in pomoč, ki jo želite zamenjati izvirno slab ventil skp pnevmatike.

Dobra kakovost materiala: ventil kapa je izdelana iz trpežne plastike, ki se lahko podaljša življenjsko dobo pnevmatike.

Široka uporaba: Univerzalno Vozilo Združljivost in Uporabnost.Primerni za avtomobile, športna terenska vozila, tovorna vozila, kolesa, motorna kolesa in druga motorna vozila.

Vsebina Paketa:

4pcs/set * Univerzalni Fluorescentna Avto Pnevmatik Ventil Skp

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Barve Rdeča, zelena, Roza, modra, Oranžna, rumeno
Enota 4pcs/set
Material ABS
Številka Modela Svetlobna ventil skp
slog 1 Različico Za Nadgradnjo
Padec Ladijskega Prometa Da,
Funkcija 3 Dekorativne pnevmatike
Funkcija 1 Svetlobna
Funkcija 5 Univerzalni
Funkcija 2 Uporablja avto/motorno kolo/kolo
Funkcija Prah-dokazilo
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija 4 Pnevmatike, Pribor
stil 2 Fluorescentno Zelena Modra Noč Žareče

Ocene


Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

Dodaj pregledYour rating: